IniciActualitat › Celebrem la cloenda de la 5a edició del Pos...

Celebrem la cloenda de la 5a edició del Postgrau de Lideratge i Governança Local

24 novembre de 2022

La UPF Barcelona School of Management ha acollit aquest dijous al migdia l'acte de cloenda de la 5a edició del Postgrau de Lideratge i Governança Local, que han organitzat l'ACM, a través de la Fundació Aula d’Alts Estudis d’Electes, i l'UPF Barcelona School of Management en format semipresencial.

El Postgrau va iniciar-se a mitjans d'octubre del 2021 i s'ha desenvolupat amb la majoria de sessions online, excepte vuit sessions presencials a l'edifici de la UPF Barcelona School of Management al carrer Balmes de Barcelona.

La cloenda ha comptat amb la presència de la secretària general de l'ACM, Joana Ortega, que en la seva intervenció ha destacat que "la formació és clau per seguir millorant, innovant i exercint la nostra tasca de servei públic amb la màxima excel·lència". Ha insistit en què la vessant formativa és una "aposta específica de l'ACM" per seguir dotant d'eines, suport i assessorament al món local i ha agraït l'esforç dels alumnes per "compaginar la vostra formació amb el vostre compromís amb la ciutadania". En aquest sentit, també manifestat que l'actual context ens ha ensenyat a "adaptar-nos a les coses canviants" i que el Postgrau ha perseguit "aportar flexilibitat i capacitat d'adaptació al canvi, aprendre a liderar, i aprofitar les eines i el talent de les institucions per oferir els millors serveis a la ciutadania".

També han pres part en la cloenda el degà de la UPF-BSM, Llorenç Bagur; i els codirectors del Postgrau en Lideratge i Governança Local, Carles Ramió i Oriol Montanyà.

El Postgrau en Lideratge i Governança Local és un programa semipresencial de formació adreçat específicament als càrrecs electes. En aquest sentit, el Postgrau s'ha centrat en conèixer i entendre el context actual canviant, identificar els reptes de la nova gestió pública del segle XXI, millorar la gestió de l'administració local, proporcionar eines per adaptar la comunicació als diferents canals, i proporcionar claus per desenvolupar habilitats directives entre els electes per millorar la gestió dels equips de treball.